Velkommen til årlig møte

Postet av Njård - Håndball den 29. Jan 2020

Velkommen til årlig møte Torsdag 27. februar klokken 19:30.

Vi håper mange av dere har mulighet til å delta. Innkalling til årlig møte 2020_endelig versjon.docx


Sakspapirer er vedlagt.

Valg av medlemmer til styret og komiteer.pdf

Årsberetning 2019.pdf

Njård Håndball resultat.pdf

Ny organisering Njård Håndball 2020.pdf


Vel møtt.


0 Kommentar

Flyball Haslumcup for J 05

Postet av Njård - Håndball den 16. Des 2019

Gratulerer til Njård J05 som stilte med 3 jevne  lag i Flyball Haslumcup. Innledende kamper gikk veldig bra for alle lag- vi møtte god motstand gjennom alle gruppekamper og finaler. Alle 3 lag gikk til semifinale. Et av lagene møtte et sterkt Sinsen-Refstad lag- men slo de på shoot-out.

Finalen var en eneste stor seiersfest. Laget fikk dermed 1., 2. og 3. plass

Flyball kan anbefales til alle- som et alternativ, hvor det er lov å leke seg litt mer enn vanlig- og kampene er korte og intensive.

(dommerne snek seg inn på bilde- og synets nok jentene var morsomme, inspirerende og flinke:-))0 Kommentar

Ballmoro for unga!

Postet av Njård - Håndball den 8. Des 2019

Ballmoro for unga!

Det kan fort gå litt i ball når 60 jenter fra Ullern, Haslum og Njård møtes. Særlig når Flyball, Goalball og lokalt «NM i Straffekast» står på programmet.

Lørdag 30. november var de tre klubbenes jenter 13-lag samlet i Njårdhallen. Lagene ble blandet sammen på tvers av klubber gjennom loddtrekning og ble fordelt på ti ulike lag med team-navn fra spillere på damelandslaget.

Det ble konkurrert i tre ulike grener, først lokalt «NM i Straffekast» samtidig med Goalball. Deretter ble det konkurrert i Flyball, samtidig som lagenes spillere kunne forsøke seg på en rekke individuelle utfordringer. Det er morsomt å konkurrere i nye idretter og det blir fort litt mer lek og moro i fokus.

Det var mange glade jenter som stiftet nye bekjentskaper på tvers av klubbgrensene, og det var mye tid i mellom kamper til å sosialisere med hverandre. Tilbakemeldingene fra mange av jentene både under arrangementene og på sosiale medier i etterkant var at dette gjør man gjerne igjen.

Det er flott at klubbene kan samarbeide på tvers og både jentene og trenere samarbeidet godt. Totalt bidro over femten voksne trenere og frivillige til å avvikle arrangementet, tusen takk alle sammen!

Goalball er en idrett der du får bind for øynene og skal benytte de andre sansene til samarbeid og scoringer. Banen er på tvers av en håndballbane, og man scorer ved å kaste en ball – med bjeller inni – fra sin sone på ene siden og over på andre siden av banen forbi tre forsvarere. Ballen kan ikke sprette etter et gitt punkt på banen slik at de som «ligger» i forsvar skal kunne stoppe den basert på lyden. Goalball er også gren i Paralympiske leker. Vi fikk hjelp til Goalball fra både en tidligere landslagsspiller og en erfaren dommer.

I lokalt «NM Straffekast» møtte lagene hverandre til straffekast konkurranse i et puljespill. Alle spillere inklusive målvakter må skyte, og man får to poeng for seier. Deretter møttes lagene i sluttspill basert på plassering i gruppespillet, og endte til slutt med en finale.

Flyball er en innendørs variant av Beachhåndball der lagene spiller på tvers av en håndballbane og med færre spillere på banen. Det gis to poeng for spektakulære scoringer som flyvere, backhand og scoring fra egen målgård. Kampene gikk rett i sluttspill med en åpning for lucky loosers, og ble avgjort med en finale og bronsefinale.

Vinnere av de ulike konkurransene ble Team Løke (Goalball), Team Solberg (Flyball), Team Waade (Lokalt «NM Straffekast»). I tillegg utmerket følgende seg i de individuelle prøvelsene: Emma, Team Tomac (Planken 4.10 min), Malene, Team Fauske (Pushups: 30), Lykkeball Bettine, Team Waade, Hermine, Team Løke, Kristina, Team Waade (Lykkeball: 8), Neneh, Team Arntsen (Sjonglering:11), Malene, Team Fauske (Situps: 120).

Av Njård J06 Skrivepanel0 Kommentar

Temaserie J/G 14

Postet av Njård - Håndball den 27. Nov 2019

Fredag 29.11.2019 braker det løs med første runde i temaserien for J14. det er kamper fra kl. 18-22

 

Njård j05 spiller mot Gresvik, Driv, Vålerenga og Ullern.

 

Temaet er nedgruppert forsvar enten 6:0 eller 5.1 og motspill mot nedgruppert forsvar.

 

Kom å se på da vel!


0 Kommentar

Njård J13 med strålende innsats i Temaserien

Postet av Njård - Håndball den 22. Nov 2019

Njård J13 med strålende innsats i Temaserien  

I helgen den 19. oktober i STIL-Arena spilte Njård J13 sesongens første temaserie. Temaserien er en litt annerledes turnering der lagene spiller etter et bestemt tema og det gis poeng etter hvordan de leverer på dette temaet. Temaet for den første turneringen i nivå 1 var plasskifte og pådragsspill mot 6:0 forsvar. Njård ble plukket ut blant de 5 beste lagene, og var faktisk topp tre.  

- Vi synes det er veldig moro med temaserie, siden vi da får sjansen til å fokusere på ting i håndballspillet vi vet er viktig, samtidig som vi spiller med litt lave skuldre,, sier Julia Kloster-Jensen, en av spillerne på Njård J13. - Det er også veldig gøy å møte andre lag enn de vi treffer i serien, og det veldig hyggelig å treffe jenter fra de andre lagene, avslutter Julia.  

Njård spilte fire kamper mot Vestby, Bygdø Monolitten, Rolvsøy og Eidsvoll IF som alle ble vunnet på temapoeng. Den morsomste kampen var trolig den siste mot Eidsvoll der Njård rullet i alle posisjoner og havnet bak 19-4 på poeng (alle poengene kom da fra målvaktsredninger) før jentene fikk orden på sakene og snudde til poengseier 24-20 i en imponerende snuoperasjon.  

I forkant av temaserien avholdt jentene en workshop hjemme i Njårdhallen der de var utøverapparat mens en rekke trenere fra klubber i temaserien deltok og både lærte jentene nye ting og fikk erfaring selv. I desember har Njård planlagt en ny workshop i temaet kontringsspill. 

Skjetten ble kåret til vinner av Temaserien for J13 Nivå 1 – gratulerer!  

Les mer på Håndballforbundets regionale sider: https://www.handball.no/regioner/region-ost/kampaktivitet/ungdomshandball/temaserien/nyheter-temaserien/sesongens-forste-temaserierunde/  

Av Skrivepanelet Njård J2006


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline