Takk til G2000

Postet av Njård - Håndball den 19. Aug 2019


I sommer avsluttet Njårds eldste guttelag epoken som eget aldersbestemt lag. De har gått gradene fra minihåndball til G18. I stedet for deltakelse i G18-serien valgte de forrige sesong å stille lag i 5. divisjon og det endte med opprykk og 4. plass i serien, a poeng med 3. plass og kun 3 poeng bak tabelltopp. Bemerkes også at gutta scoret 617 mål, klart flest i divisjonen!


Njård G2000 startet opp i 2008 og har holdt i gang siden da med mange av de samme gutta i stallen. I 2014 ble en flott gjeng fra BMILs guttelag innfusjonert. Med godt samhold, morsom håndball og en god sosial profil har de for første gang på lenge sørget for at Njård har kunnet stille lag i 18-årsklssen. De har deltatt på Granollerscup i Barcelona flere ganger. Fra og med høsten 2016 trente de noe sammen med Njårds herrelag og mange av dem har akslet Njård-drakten også i 3. divisjon. Flere av gutta har også gjort en god innsats som trenere på yngre lag


Njård retter en stor takk til Snorre Mossing og Roger Røssgård som på frivillig og ulønnet basis har gjort en fantastisk innsats som trenere og lykkes med å få frem denne flotte gjengen! Takk også til oppmann Ingvild Apold for årelang innsats og til foreldregruppa som har fulgt dem opp.


Takk for innsatsen gutter og håper å se flest mulig i Njård-drakten i nær eller litt fjernere fremtid!
Njård Håndball skole i høstferie. Uke 40

Postet av Njård - Håndball den 14. Aug 2019

Da er påmeldingen til Njård håndball skole i høstferien åpnet. Uke 40.


Trykk på linken for mer info.

https://njard.weborg.no/event/294

Påmeldingen til Njård + har åpnet

Postet av Njård - Håndball den 5. Aug 2019


Meld på Tirsdager 12-13 år her: https://njard.weborg.no/event/333

Meld på torsdager 10-11 år her: https://njard.weborg.no/event/345


Eventuelle spørsmål rettes til handball@njaard.no 

Til dere som har familiemedlemskap, vær nøye med å logg inn med korrekt brukernavn/passord til medlemmet som skal delta.Seier til Njård J12 i beachserien i håndball

Postet av Njård - Håndball den 18. Jun 2019

I beachserien J12 stilte hele 35 lag, og det ene av Njårds to lag gikk seirende ut av serien etter mange tøffe, gøyale og jevne kamper som ble avsluttet med et cup-sluttspill.
 
Beachhåndball er en idrett det er økende interesse rundt i håndballverdenen. Det spilles i sand på en mindre bane, med 4 på hvert lag på banen samtidig. Det benyttes flyvekeeper, og ligner ellers på vanlig håndball, men man får ekstra poeng for blant annet flyvere og piruetter. Det spilles to omganger, men stillingen nulles til pause. Dersom lagene vinner hver sin omgang spilles det shootout, som er straffekonk der målvakt hiver rushpasning til en som kontrer. Den som skyter kan prøve på 1 eller 2 poeng, og målvakt kan skyte direkte som gir 2 poeng ved scoring.
 
I beachserien J12 stilte 35 lag fordelt på 5 puljer. Njård hadde med to lag, og det Njård laget som gjorde det best kom sammen med flere gode lag som Fjellhammer, Skedsmo, Kjelsås og Son. Njård J12 hadde kjøpt inn spesiallaget beachoutfit til kampene og vant uten tvil kampen om det beste antrekket.
 
For å ta seg til sluttspill måtte man vinne gruppen, eller være blant noen få beste andreplasser. Gruppekampene ble spilt over to kvelder og Njård spilte bra i alle kampene. De vant 6 strake, selv om de måtte gjennom et par shootouts (straffekonk i fart) som ble vunnet. I løpet av kampene ble Njård stadig bedre fremover og bakover, og varierte spillet mellom 1 og 2 forsvar/angrepsbytter.
 
Dermed var det duket for sluttspill og først kvartfinale på Kjelsåsbanen torsdag 13. juni. Et kraftig regnvær hadde satt arrangementet i fare, men arrangøren Kjelsås gjorde en strålende innsats med å tømme banen for vann og rake opp banen før kamp. Njård J12 møtte først et Ull/Kisa-lag og til tross for tøff motstand vant de begge omgangene etter godt spill.
 
Neste motstander var et av Kjelsåslagene som hadde vunnet sin pulje og som stilte med mange gode spillere. Første omgang gikk fortjent til Kjelsås, som spilte med en offensiv 2-1 variant i forsvar som de lykkes med. I andre omgang var det jevnt, og med 25 sekunder igjen var Njård 1 poeng bak. Da satte Julia en avgjørende piruett fra høyresiden som gav oss 2 poeng og seier i andre omgang. Jentene måtte dermed ut i shootout og begge lag skaffet poeng. Da målvakt Mina reddet en viktig straffe stod det 4-4 og Njård hadde et forsøk igjen. Kjelsås sin målvakt kom ut for å snappe ballen, Mina kastet ballen rett i mål og Njård feiret finaleplass med 6-4 seier i shootout.
 
Foran finalen hadde solen vært på besøk og det var god stemning foran møtet med det andre Kjelåslaget som var med i sluttspillet. Jentene var påskrudd, spilte strålende i første omgang og vant 11-4. Men i beach så nulles altså stillingen til pause. Kjelsås kjempet godt og vant andre omgang med 8-6, dermed skulle nok enshootout avgjøre det hele. Njårds jenter fortsatte med sikker skyting mens Mina stengte buret og slapp kun inn 1 mål. Dermed kunne jentene slippe jubelen løs og feire en herlig seier! Jentene som var på vinnerlaget var Cornelia, Emily, Sofia, Julia, Mina, Hermine og Madelen.
 
Følg gjerne jentene på Instagram @njardhandballj06.
 
Av Skrivepanelet Njård J06Levert av IdrettenOnline