Innkalling til årsmøte i Njård Håndball

Postet av Njård - Håndball den 14. Feb 2024

Hei, 

Det innkalles til årsmøte i Håndballgruppa onsdag 28.feb kl 18:00.

møte avholdes på møterommet i Njårdhallen

Møtelenke vil bli lagt ut her ved et senere tidspunkt

se saksliste i vedlegg

årsrapport vil bli lagt her noen dager i forkant av møte!

innkalling årsmøte håndballgruppa 2024.pdf

Årsberetning for Njård Håndball 2023-24 (002).docx

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MGUzNWQwMjItMjVmMC00OTVmLTlmOTEtNmUxYmIzYzI0YzA2%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22138319f4-d935-4a6f-bf74-88a2c9004f22%22%2c%22Oid%22%3a%2251783c8d-340e-4443-8136-d63af1837675%22%7d

Vi oppfordrer alle medlemmer til å møte opp for å få informasjon om klubbens drift og være med på å ta viktige avgjørelser. Vi ser frem til en konstruktiv og produktiv samling! 
Seier til Njård J12 i beachserien i håndball

Postet av Njård - Håndball den 18. Jun 2019

I beachserien J12 stilte hele 35 lag, og det ene av Njårds to lag gikk seirende ut av serien etter mange tøffe, gøyale og jevne kamper som ble avsluttet med et cup-sluttspill.
 
Beachhåndball er en idrett det er økende interesse rundt i håndballverdenen. Det spilles i sand på en mindre bane, med 4 på hvert lag på banen samtidig. Det benyttes flyvekeeper, og ligner ellers på vanlig håndball, men man får ekstra poeng for blant annet flyvere og piruetter. Det spilles to omganger, men stillingen nulles til pause. Dersom lagene vinner hver sin omgang spilles det shootout, som er straffekonk der målvakt hiver rushpasning til en som kontrer. Den som skyter kan prøve på 1 eller 2 poeng, og målvakt kan skyte direkte som gir 2 poeng ved scoring.
 
I beachserien J12 stilte 35 lag fordelt på 5 puljer. Njård hadde med to lag, og det Njård laget som gjorde det best kom sammen med flere gode lag som Fjellhammer, Skedsmo, Kjelsås og Son. Njård J12 hadde kjøpt inn spesiallaget beachoutfit til kampene og vant uten tvil kampen om det beste antrekket.
 
For å ta seg til sluttspill måtte man vinne gruppen, eller være blant noen få beste andreplasser. Gruppekampene ble spilt over to kvelder og Njård spilte bra i alle kampene. De vant 6 strake, selv om de måtte gjennom et par shootouts (straffekonk i fart) som ble vunnet. I løpet av kampene ble Njård stadig bedre fremover og bakover, og varierte spillet mellom 1 og 2 forsvar/angrepsbytter.
 
Dermed var det duket for sluttspill og først kvartfinale på Kjelsåsbanen torsdag 13. juni. Et kraftig regnvær hadde satt arrangementet i fare, men arrangøren Kjelsås gjorde en strålende innsats med å tømme banen for vann og rake opp banen før kamp. Njård J12 møtte først et Ull/Kisa-lag og til tross for tøff motstand vant de begge omgangene etter godt spill.
 
Neste motstander var et av Kjelsåslagene som hadde vunnet sin pulje og som stilte med mange gode spillere. Første omgang gikk fortjent til Kjelsås, som spilte med en offensiv 2-1 variant i forsvar som de lykkes med. I andre omgang var det jevnt, og med 25 sekunder igjen var Njård 1 poeng bak. Da satte Julia en avgjørende piruett fra høyresiden som gav oss 2 poeng og seier i andre omgang. Jentene måtte dermed ut i shootout og begge lag skaffet poeng. Da målvakt Mina reddet en viktig straffe stod det 4-4 og Njård hadde et forsøk igjen. Kjelsås sin målvakt kom ut for å snappe ballen, Mina kastet ballen rett i mål og Njård feiret finaleplass med 6-4 seier i shootout.
 
Foran finalen hadde solen vært på besøk og det var god stemning foran møtet med det andre Kjelåslaget som var med i sluttspillet. Jentene var påskrudd, spilte strålende i første omgang og vant 11-4. Men i beach så nulles altså stillingen til pause. Kjelsås kjempet godt og vant andre omgang med 8-6, dermed skulle nok enshootout avgjøre det hele. Njårds jenter fortsatte med sikker skyting mens Mina stengte buret og slapp kun inn 1 mål. Dermed kunne jentene slippe jubelen løs og feire en herlig seier! Jentene som var på vinnerlaget var Cornelia, Emily, Sofia, Julia, Mina, Hermine og Madelen.
 
Følg gjerne jentene på Instagram @njardhandballj06.
 
Av Skrivepanelet Njård J06
Treningstider sesongen 2016/2017

Postet av Njård - Håndball den 8. Jun 2016

Treningstidene høst/vinter vil være klare rundt St. Hans. Det er en stor kabal som skal legges så vi håper at alle blir fornøyde med den løsningen som blir.
Best på sand!

Postet av Njård - Håndball den 7. Apr 2016

Vi er best på sand og best i alt.... bla bla bla


Her er en liten filmsnutt fra helgens turnering