Haslum G 2007 til Bringserien! Med noen Njård gutter på laget

Postet av Njård - Håndball den 12. Sep 2023

Haslum G 2007 til Bringserien! Med noen Njård gutter på laget!

Haslum og Njård har partner prestasjonssamarbeid for denne sesongen i gutter 16 klassen.

Haslum håndballs G16 har i helgen kvalifisert seg til hovedrunden i Bringserien - den nasjonale serien for jenter og gutter 16 år - gjennom en kvalifiseringsrunde som for vår pulje fant sted i Arendal.

Haslum starter med å møte en gammel kjenning - Nordstrand - i første kamp. Vi tar ledelsen fra første stund, og leder hele veien. Det stod 13-10 til pause, og 2.omgang spilte vi uavgjort (11-11), så vi vant kampen med 3 mål. Tøff og intens kamp!

I kamp nr 2 møter vi arrangørlaget Øyestad, et lag vi ikke hadde noen kunnskap om. Også her er vi på fra start og leder 3-0 etter 3,5 minutter. Vi leder 16-8 til pause,  spiller en noe svakere 2.omgang, men vinner til slutt allikevel med 5 mål; 25-20. Med seiere i de to første kampene er det allerede klart at vi er videre til hovedrunden i Bring, og vi kan senke skuldrene.

I søndagens kamp mot Birkebeineren fra Krokstadelva fortsetter vi i det gode sporet, og leder 10-0 før Birkebeineren får sitt første mål. Med 13-3 til pause og 22-5 i 2.omgang vinner Haslum kampen til slutt 35-8!

Stemningen har vært på topp hele helgen, fra turen nedover til Arendal med minibuss fredag ettermiddag til tidspunktet lørdag kveld da vi var klare for hovedrunden.