Reisebrev fra Njård J05

Postet av Njård - Håndball den 14. Des 2021

Reisebrev fra Njård J05
Da har Njård jenter 05 vært i Bergen for første Bring runde.
Turen startet med oppmøte på Gardermoen og jentene dukket opp i like klær for å representere klubben. Flyplassen gikk knirkefritt, til tross for to spillere som bestemte seg for å gå gjennom utenlands duty-free😅
Ved ankomst Bergen ble det tatt obligatorisk bilde foran «Bergen?»-skiltet og turen gikk videre til hotellet. Fremme på hotellet i Bergen sentrum får vi lunsj og rommene fordelt og vi blir delt opp i lag som senere skal brukes i en «Challenge konkurranse» treneren har laget for oss. Den går ut på å gjøre en haug av litt «kleine» ting som gir poeng avhengig av «vanskelighetsgrad». En av de var å få fremmede til å synge Brannsangen med oss😬 Vi ender fellestiden vår med en tur gjennom pepperkakebyen de har i Bergen. Vi får tid til å gjøre det vi vil og de fleste bestemmer seg for å dra til hotellet for å henge på rommene. Middag på mexikansk restaurant og kåring av vinner i challengen med premieutdeling på kvelden.
Dagen etter er det kampdag og frokosten går i å flette hverandre mens vi ser kampen Sotra-Vang for å forberede oss til kampene som kommer. Etter frokost blir vi hentet med buss som tar oss med til hallen. mange hadde kommet for å heie på oss! Vi gjennomfører rutinen vår før kamp som bl.a. innebærer en gåtur før oppvarming.
Kampen starter mot Vang der vi spiller en god kamp og vinner 19-12👏🏻Vi er superstolte av målvakten vår som ble banens beste (BB) i denne første kampen. Vi får god tid til å hvile etter kampen.
Neste kamp mot Sotra starter veldig jevnt. Vi ryker på totalt 5 to-minuttere som hemmer oss litt og første omgangen ender med rødt kort til en Sotra spiller og ender 14-11 til Sotra. Neste omgang blir det mindre mål for begge lag, og vi sliter mer med å komme til sjanser. I løpet av denne omgangen blir en av spillerene våre skadet hardt og liggende på sidelinjen. Hun blir hentet med ambulansen og fraktet til Haukeland sykehus. Stillingen er da 22-16 Sotras favør. Vi endrer på tankegangen og bestemmer oss for å gi alt uansett om sjansene ikke er gode, og spiller noen kjempegode sisteminutter. Vi tar igjen mye og resultatet ender tilslutt 22-20 til Sotra. Etter kampene får vi en dusj før bussen henter oss og frakter oss til flyplassen igjen.
Alt i alt en superfin tur, men vi skulle gjerne ønsket å ta med 2 seiere hjem
Skrevet av Martine Sundet, spiller og i kapteinsteamet i Njård J05


 
Smittevernsråd

Postet av Njård - Håndball den 10. Des 2021

I likhet med samfunnet ellers har vi i Njård håndball opplevd et økende smittetrykk de siste par ukene. Vi har flere tilfeller av smitte i forskjellige lag, og det betyr at vi må være ekstra påpasselige med godt smittevern frem mot jul. For ordens skyld er det greit å informere om at det ikke har kommet noen føringer fra myndighetene som begrenser aktiviteten i håndballen p.t. Like fullt mener vi at det er viktig å minne våre medlemmer om følgende:

  • Du kan ikke møte på trening eller kamp dersom du har symptomer på forkjølelse/influensa, covid eller liknende. Det samme gjelder de som er i karantene, uansett grunn.
  • Dersom du mistenker at du kan være smittet, men ikke fått det bekreftet, vær en god lagspiller og bli hjemme. Og ikke vent med hjemmetesten til etter trening – ta den heller før slik at du kan gå på trening med god samvittighet fra negativ test.
  • God hånd- og hostehygiene gjelder fortsatt – både før, under og etter trening.
  • Kom helst ferdig skiftet og opphold deg så kort du kan i garderobene. Vi fraråder bruk av dusjene.
  • Unngå å benytte tribunene dersom du kan. I noen tilfeller skjønner vi at noen må ha med mor eller far – finn da en plass litt unna andre som evt oppholder seg der.
  • Vis hensyn til andre når du ferdes i gangene rundt i hallen. Slipp andre utøvere og trenere ut før du går inn i ganger, garderober og hall.

Hvis vi er flinke med smittevern frem mot jul får vi både trent og spilt håndball, men også feiret den julen vi fortjener. Alle kan godt smittevern – vi må bare minne hverandre på å praktisere det!

Jenter 2006 til A-sluttspillet!

Postet av Njård - Håndball den 6. Des 2021

Jenter 2006 til A-sluttspillet!

Vi gratulerer vårt jenter 15 lag med å kvalifisere seg til A-sluttspillet i regionserien.

Det er første gang siden 2018 ett Njård lag er i A-sluttspillet.
Heia Njård 👏


Njård gutter 13 klare for A-sluttspill!

Postet av Njård - Håndball den 6. Des 2021

Njård gutter 13 klare for A-sluttspill!

Njård gutter 13 ledet seriespillet lenge og hadde resultatmessig en overbevisende høst selv om spillet til tider i følge trenerteamet har variert. Laget avga ikke et eneste poeng før i de aller to siste seriekampene. Etter en spennende kamp i midten av november mot råsterke Haslum som resulterte i ettmålstap, ble det også tap i siste kampen mot Fet forrige helg. Riktignok stilte laget da med et noe redusert mannskap, men gutta kjempet seg inn i kampen i andreomgang likevel. Nå gleder de seg til å møte Bækkelaget, Oppegård og Ski som vi vet er ekstremt gode fra den andre siden av byen.

Forrige sesong gikk jo som kjent i vasken på grunn av smittevern, men trenerteamet forteller at gutta har vært gode til å jobbe med nye arbeidsoppgaver og til å terpe på grunnferdigheter denne høsten. I tillegg har temaserien gjort det nødvendig å trene på nye innganger i angrepsspillet og gutta har tatt store steg. Likevel forteller en av hovedtrenerne Randi Gustad at spillsystemer kun er innganger for Njård gutter 13. Hun mener det viktigste er å utvikle individuelle angrepsferdigheter slik at hver enkelt spiller blir best mulig til å lese spillet og ta egne selvstendige valg basert på hvordan forsvarsspilleren foran dem agerer. Trenerteamet forteller videre at gutta har utviklet seg mye i forsvar. Flere har blitt tøffere fysisk og er villig til å ta smeller for de andre på  laget. 

Laget gleder seg til spennende kamper i A-sluttspillet 2022, men før den tid skal gjengen til Norden-cup og matche seg mot knallgode lag fra både Sverige, Island, Norge og Danmark. Det blir forhåpentligvis en passende oppladning til de tøffe kampene som venter i serien over nyttår. Vi ønsker gutta lykke til.

Jenter 2006 til A-sluttspillet!

Postet av Njård - Håndball den 23. Nov 2021

Jenter 2006 til A-sluttspillet!


Vi gratulerer vårt jenter 15 lag med å kvalifisere seg til A-sluttspillet i regionserien.

Det er første gang siden 2018 ett Njård lag er i A-sluttspillet.


Tom-Eirik Skarpsno innom for å holde en inspirasjons økt for trenere!

Postet av Njård - Håndball den 17. Nov 2021

Nylig var Haslum Elite trener Tom-Eirik Skarpsno innom Njårdhallen for å holde en inspirasjonsøkt for Njård trenere! Takk for super økt og nå er mange trenere ivrige med å fortsette å inspirere våre medlemmer:) Temaet var utvikling av unge spillere med fokus på pasninger og pådragsspill. 

Sammen blir vi best!


Njård Håndballskole i vinterferien er åpent for påmelding!

Postet av Njård - Håndball den 16. Nov 2021

Njård Håndballskole i vinterferien er åpent for påmelding!


Trykk på linken for mer info.

https://njard.weborg.no/event/1202


Meld deg på håndball skolen i vinterferien i Njårdhallen! Her blir det mye lek med ball, mye aktivitet og masse teknisk trening. Vi deler inn gruppene etter alder/kjønn og ferdigheter.

Er fra mandag til onsdag fra kl 9 til 15.

Alder er 8 til 13 år.


Ta kontakt på handball@njaard.no ved spørsmål


NB: Påmeldingsavgift blir refundert i sin helhet dersom håndballskolen ikke kan gjennomføres

Keeper trening

Postet av Njård - Håndball den 30. Sep 2021

Keeper trening!


Vi har nå begynt med keeper trening for sesongen. Dette er for spillere som er født 2007 til 2010.

Vi hadde første samling 29.9 med 14 meget ivrige målvakter!


Her øsnker vi å skape ett godt miljø for de med gode trenings muligheter for sin posisjon:) Og sammen blir vi best!

Det blir trening i forflytning, posisjonering og ulike teknikker. Samt fysisk trening for keepere for å kunne beherske de ulike teknikkene.
TØFFE GUTTER SPILLER HÅNDBALL!

Postet av Njård - Håndball den 6. Sep 2021

Lyst å teste ut Håndball?


Oppdatert corona informasjon

Postet av Njård - Håndball den 2. Sep 2021

Hei,

Viser til oppdater corona informasjon angående trening og kamp i Njårdhallen.

Anbefaler og å se veilederen til Norges Håndball forbund.


https://www.handball.no/nyheter/2020/08/veileder-for-kamp-og-arrangement/

Oppdatert 25.08.21

Samt denne for trening for barn og unge.

https://www.handball.no/globalassets/covid/covid19_retningslinjer_barnungdom_trening_host_2021_v2_0.pdf

Oppdatert 10.08.21

Vi må sørge for sammen at det skal være trygt å spille håndball i Njård. Samt ta vare på hverandre i denne tiden!

Njård Håndball

Ledige plasser til Njård Håndball skole i høstferien!

Postet av Njård - Håndball den 29. Aug 2021

Ledige plasser til Njård Håndball skole i høstferien!

Dette er for barn fra 8-13 år mandag til onsdag.

Se her for mer info.


https://njard.weborg.no/event/1067Påmelding til Njård pluss er åpnet!

Postet av Njård - Håndball den 19. Aug 2021

Påmelding til Njård pluss er åpnet!


Vi kjører "første mann til mølla"- prinsippet. Njård + vil denne sesongen ta inn 25 deltakere fra kullene 2009 og 2008 på mandager (15-1630) samt 25 deltakere fra kullene 2010 og 2011 onsdager 1530-1630.

 

Husk at Njård pluss er ett tilbud for de som vil det lille ekstra – de som ønsker mer teknisk håndballtrening. Der vi ha ulike temaer fra måned til måned. 


Se her for mer info.

https://njard.weborg.no/event/1027

https://njard.weborg.no/event/1026
Har du lyst til å spille håndball i Njård?

Postet av Njård - Håndball den 5. Aug 2021

Hos oss så kan du prøve noen treninger gratis, før man bestemmer seg! 

Bare å ta kontakt for mer info på handball@njaard.no


Lyst å spille senior håndball i Njård?

Postet av Njård - Håndball den 26. Jul 2021

Lyst å spille senior håndball i Njård?


Er du nyinnflyttet til Oslo eller lyst å ta opp håndball litt etter pause. Er du velkommen her:)

Eller om du bare vil spille for oss, er du og velkommen!


Vi har damelag i 4 divisjon og 6 divisjon i sesongen 21/22

Samt herrelag i 5.divisjon.


Damelaget trener denne sesongen tirsdager og torsdager kveld.

Herrelaget trener onsdag kveld. 

Treningen foregår i Njårdhallen, 2 min fra Makrellbekken t-bane stasjon. Kort vei til Oslo Sentrum.

Njård Håndball har stor gutterekruttering opp til 14 år, samt herrelag. Har også jentelag opp til jenter 16 med senior lag.

Mange av lagene er store kull med mange ivrige spillere.


Ta kontakt på handball@njaard.no for mer info

Bruk learn Handball appen! Nå kan spillere logge inn og få se masse tips og triks!

Postet av Njård - Håndball den 17. Jun 2021

Verdens beste spillere viser øvelser i Learn Handball, nå kan spillerne logge inn og se stjernene utføre sine spesialtriks direkte i appen. 

Nå kan spillere benytte seg av learn handball appen gratis ut 2021! Vi i Njård har bruker der, ta kontakt med trener eller klubben for å logge inn. Perfekt til litt lek med ball eller egentrening i sommer:) 

https://my.learnhandball.com/#/app/tpview/3

Født i 2015 og lyst å teste ut håndball?

Postet av Njård - Håndball den 17. Jun 2021

Født i 2015 og lyst å teste ut håndball?


Høsten 2021 starter vi opp med håndballtrening for de minste.

Mer info om treningstider kommer i slutten av juni.

Håndball er gøy og sammen blir vi best:)

Ta mer kontakt på handball@njaard.no


Ledige plasser på håndballskole i uke 32 i sommer. Meld deg på:)

Postet av Njård - Håndball den 27. Mai 2021

Ledige plasser på håndballskole i sommer!

Bare å melde seg på dette blir moro :)

Er noen ledige plasser i uke 32.

https://njard.weborg.no/event/704


Njård starter juniorlag for jenter i sesongen 2021/22.

Postet av Njård - Håndball den 25. Mai 2021

Njård starter juniorlag for jenter i sesongen 2021/22.

Nye spillere er velkommen. Gjelder spillere født 2001-2004. Samt 2005 (som er fylt 16 år )

Sjekk vedlegget for mer info. Ellers ta kontakt på handball@njaard.no

Juniorlag Njard.pdf

Njård starter juniorlag for jenter i sesongen 2021/22.

Postet av Njård - Håndball den 25. Mai 2021

                                                            

Njård starter juniorlag for jenter i sesongen 2021/22. 

Vi ønsker spillere velkommen her. Gjelder spillere for jenter født i 2001, 2002, 2003, 2004 og 2005 ( for de som har fylt 16 år )

Njård starter Juniorlag på jentesiden.pdf

Njård håndball har inngått et samarbeid med Haslum HK og Haslum HK Damer for kommende sesong.

Postet av Njård - Håndball den 11. Mai 2021

Njård håndball har inngått et samarbeid med Haslum HK og Haslum HK Damer for kommende sesong. Samarbeidet vil gi alle våre spillere gratis inngang på kampene til Haslums eliteserielag for herrer og 1.divisjonslag for damer. Spillere fra begge Haslum-lagene vil dessuten bli å finne på våre lags treninger fra tid til annen, for å dele av sin erfaring. Njårds trenere vil også få tilbud om trenersamlinger med forskjellige temaer. I tillegg innebærer avtalen at Njård-spillere kan hospitere på 18-års, 20-års og senior-nivå hos Haslum HK.

Les mer på Haslum sine sider.

https://haslumhk.no/2021/05/06/samarbeidsavtale-med-njard/
Herrelaget ønsker flere spillere!!!

Postet av Njård - Håndball den 29. Apr 2021

Njård Håndball starter opp herrelag for sesongen 21/22.

Herrelaget ønsker flere spillere. Bare å komme på en trening å teste det ut:) De trener onsdager kl 21-22 i Njårdhallen. Ta kontakt på handball@njaard.no for mer info.


index.jpg

Vil du være hovedtrener for Njård J2007?

Postet av Njård - Håndball den 14. Apr 2021


Vil du være hovedtrener for Njård J2007?


Om laget:

Njård J2007 består av ca 20 treningsvillige jenter som trenger en trener som kan utvikle de videre. Laget har i dag to lag, ett på nivå 1 og ett nivå 2. Flere av spillerne hospiterer opp på eldre lag, mens laget også støttes av laget under i kampsammenheng. Laget har et etablert støtteapparat bestående av dedikerte foreldre. Sesongen 20/21 har jentene trent 2*90 minutter i hall i tillegg til en ressursøkt. Njård vil støtte hovedtrener med assistenttrenere etter behov.


Som hovedtrener vil du ha ansvar for å:

• Planlegge og gjennomføre treninger

• Utvikle laget og enkeltspillere

• Lede laget i serie- og cup-kamper, med støtte

• Følge klubbens retningslinjer under mottoet "Sammen blir vi best"


Det er også ønskelig at hovedtrener deltar med laget i andre konkurranseformer, som beach-håndball og cup'er.


Vi ser etter en hovedtrener som:

• Har god håndballerfaring og trenererfaring

• Har trenerutdanning (ønskelig men ikke et krav)

• Ønsker å utvikle seg videre som trener

• Er engasjert og positiv

• Liker å samarbeide for å få resultaterWhat's in it for you?

• Jobben er lønnet etter avtale med klubb

• Gode muligheter for å få delta på trenerkurs

• Trening i Njårdhallen, med enkelt tilgang til kollektivt/parkering

• Muligheter for faglig støtte fra klubbens sportslige leder

• Etablert støtteapparat rundt laget og mulighet for assistenttrenere

• Hyggelig og erfarne trenere i klubben å samarbeide med

• Njårdhallen ligger rett ved Makrellbekken. Og kort avstand fra Oslo Sentrum


Er dette din neste trenerutfordring? Kontakt Njård Håndball ved:

Andreas Vinknes mobil: 95 97 29 71. e-post: handball@njaard.no


Litt om Njård Håndball:

Njård håndball er en breddeklubb med barn fra 6 år og oppover til senior. Vi satser på å beholde flest mulig lengst mulig. Allerede ved 6 års alderen kan barna stifte bekjentskap med Loppetassen som er helge-arrangementer som er tilpasset en barnefamilies hektiske hverdag. Fra 8 års alderen tilbys minirunder og så går man over til regionsspill fra 9 års alderen. Vi tilstreber oss å ha utdannede/kursede trenere på alle årstrinn. Njård ønsker at alle skal få spille på det nivået de selv ønsker.

Det betyr at det skal være lov å bli god i Njård på samme måte som man kan være aktiv på et lavere nivå.


Påmelding for Håndballskole i uke 32 er åpnet!

Postet av Njård - Håndball den 13. Apr 2021

Påmelding for Håndballskole i uke 32 er åpnet.

Dette er for 8-13 år og hele uken! 

hthttps://njard.weborg.no/event/704

Årlig møte

Postet av Njård - Håndball den 11. Jan 2021

Årlig møte ble gjennomført torsdag 4.mars. 

Her finner du Referat årlig møte 2021 Njård handball.pdf

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Innkalling til årlig møte. Link for påmleding (Medlemskontingent må være betalt)

Årlig møte for Njård Håndball avholdes elektronisk på Teams,   

Torsdag 04. mars klokken 19:00.

Vedlagt agenda:

Innkalling til årlig møte 2021.pdf

Årsberetning 2020.pdf

Resultat Budsjett.pdf

Valg av medlemmer til styret og komiteer.pdf