Strålende kveld med InternTurnering

Postet av Njård - Håndball den 7. Nov 2016

Fredag ettermiddag avviklet Njård InternTurnering der alle lagene - med unntak av de yngste - i klubben deltok. Kvelden ble en stor suksess med fullt trykk på tribunen, i kiosken og på banen.


Yngste lag som deltok var Jenter og Gutter 2008, mens eldste lag var herrelaget. De eldre lagene fikk utdelt handikap, alt fra grytelapper, hansker, briller, øyelapp, jakker, ryggsekker, håndvesker og soveposer. Totalt deltok ca 160 spillere.

Mange foreldre tok også turen og så på og var med å skape en fantastisk ramme rundt arrangementet.

Det ble gjennomført en Quiz, og vinnerne ble Nora og Henny fra J2004, X og Linnea fra J2008 og Øystein fra herrelaget. De får tildelt vannflasker, håndball og gavekort på 150 kroner i kiosken.


Arrangementskomiteen takker alle som var med og bidro til et vellykket arrangement, inkludert kakebakere, vakter, kioskhjelpere etc...og ikke minst alle spillere og foreldre!

Og ikke minst takk til Tom Pike for mange flott bilder som dere kan finne her: https://goo.gl/photos/k9MdUAiFMjmk4dds8Njårds Veteraner tok NM-sølv

Postet av Njård - Håndball den 3. Nov 2016

28.-30. oktober ble Veteran-NM i håndball arrangert i Trondheim. Njård har de siste årene stilt med lag i Gutter 35-klassen, der kjernen i laget kommer fra Njårds 76-årgang. I år gikk laget nesten helt til topps. Lagleder og målvakt Alexander Faye-Schjøll oppsummerer helgen som følger: "Det er moro å ta medalje med gutta jeg har spilt sammen med siden 8-årsalderen. Så godt som alle på laget har 10 eller flere sesonger for Njård i seriespill, så dette er et ekte Njård-lag med gutter som er stolte av å representere klubben. Helgen har vært strålende, både sosialt og sportslig. Vi skulle gjerne ha stukket av med de gjeveste medaljene, men Heimdal ble for tøffe i finalen. I fjor røk vi ut i kvartfinalen, så dette var en opptur for gutta."


Njårdlaget innledet turneringen med seier 14-8 forårets sølvvinner, Fet. I neste kamp ble Norgesmesterene Heimdal slått 12-10. Uavgjort mot Norrøna (12-12) i siste gruppespillskamp sendte Njård til semifinalen. Her ble Osloklubben Bjørndal slått 15-10. I finalen ble det dessverre bråstopp. Turneringens første tap kom i den siste kampen, men Njårdgutta kan si seg godt fornøyd totalt sett. "Vi taper mot et bedre lag i dag. Vi hadde mye bedre flyt mot dem i gruppespillet. Da kom vi opp på det nivået vi må være på for å matche Heimdal. I finalen kom vi aldri i gang før kampen var avgjort", forklarer Faye-Schjøll.


Vi gratulerer "guttene" med en flott prestasjon.
Njårds sølvlag besto av følgende spillere:

Alexander Faye-Schjøll, Christopher Henschien, Fredrik Hødnebø, Anders Thorud, Bjørn-Arne Kloster Jensen (trener Njård J13), Morten Egede-Nissen, Thomas Vaarlund, Lasse Lie, Jan Petter Barth, Andreas Øvrum, Arne Hvidtsten, Ommund Hansen, Jarran Dolve, Anders Dolve (trener Njård J8)

NB: En annen Njård-veteran fikk med seg medalje fra mesterskapet i helgen. Anders Tvilde ledet sitt Stavanger til NM-gull i G40-klassen.Internturnering 4. november

Postet av Njård - Håndball den 31. Okt 2016

Fredag 4. november arrangeres det internturnering i Njårdhallen.

For alderstrinn 8-100 år (fra født 2008) – jenter og gutter
Njård Håndball arrangerer en InternTurnering i Njårdhallen fredag 4. november fra 16:00 og frem til ca 23:00. Arrangementet har en sosial profil der ulike kjønn og aldersklasser møtes, med handikap med alt fra hansker til lapp over øyet. Vi spiller på stor bane med 6 spillere på banen.
Lagene får trolig 2-4 kamper hver, basert på påmeldte lag. Det er kostnadsfritt å delta, kiosken vil være åpen og vi håper det blir en fin anledning til å møte andre spillere og trenere.Naboklubber ønskes til STABÆK vs BYÅSEN 6/11​​

Postet av Njård - Håndball den 24. Okt 2016

Naboklubber ønskes til STABÆK vs BYÅSEN 6/11

Kjære alle naboklubber!

Stabæk slo Våg Vipers borte, og jentene har tro på en ny seier – over selveste BYÅSEN i Nadderud Arena.

Denne gangen er klokkeslettet mer «publikumsvennlig» og vi håper å se så mange som mulig av dere. Fortsatt mange henvendelser fra lag som sier at klubben ikke videresender invitasjonene fra oss. Vi blir veldig takknemlige om dere kan gjøre dette.

Få med deg så mange som mulig til siste hjemmekamp før jul (GRUNDIGligaen tar EM-pause i desember):

SØNDAG 6. NOVEMBER KLOKKEN 18:00 – MOT BYÅSEN!

ALTERNATIV 1:

JUNIOR VIP – SE VEDLAGTE INVITASJON. GJELDER SPILLERE FØDT 2005 – 2010.

ALTERNATIV 2:

LAGSBILLETTER OPP TIL 18 ÅR:

Gratis uansett antall pr lag. Kle deg i blått og forhåndsbestilles via denne linken:

http://stabak.ticketco.no/stabaek_haandball_naboklubbbillett_byaasen [1]

Promokode: nabo061116
Treningstider sesongen 2016/2017

Postet av Njård - Håndball den 8. Jun 2016

Treningstidene høst/vinter vil være klare rundt St. Hans. Det er en stor kabal som skal legges så vi håper at alle blir fornøyde med den løsningen som blir.Håndballskole i uke 33 i regi av Aker Topphåndball - FULLTEGNET

Postet av Njård - Håndball den 1. Jun 2016

Ønsker du litt ekstra inspirasjon før håndballsesongen starter med et meget seriøst og godt opplegg, så er dette stedet å være!
Påmeldingsfrist: 15.juni

Hva kan du forvente?
Vi har mange spennende og dyktige trenere. Alle gleder seg stort til å gi deg noen god råd i løpet av uken!
Det blir trenere fra Aker THs damelag i 1. og 2. divisjon, samt at A-lagstrener Morten Larsen vil ha hovedansvaret for uken og vil være lede noen økter.
I tillegg kommer det flere håndballprofiler og meget kompetente trenere gjennom uken. Det blir muligheter for å skrive autografer!

Vi er opptatt av at hver enkelt spiller får en tett oppfølging og utvikler tekniske håndballferdigheter i løpet av håndballskolen. Det blir en variert uke hvor vi deler opp i mest mulig homogene grupper ut fra alder og ferdighetsnivå, og det blir dermed at spenn fra lek med ball til teknisk trening.

Hvis været tillater det blir det en utedag med konkurranser og morsomme utfordringer.

TID/STED
For barn mellom 8 og 15 år
Uke 33 – 15.-19. august
Mandag – fredag kl. 0900-1500
Sted: Njårdhallen, muligens en hall til på Oslo vest.
PÅMELDING - Påmeldingsfristen er 15.juni

Vi forventer stor pågang, og allerede fått påmeldinger før invitasjonen er sendt ut. Så vær tidlig og meld deg på i dag så er du sikret plass!

PRIS
Ukepris er kr 1.750,- for medlemmer i Ullern og Njård, og kr. 1.950,- for eksterne deltakere. Prisen inkluderer lunsj og frukt alle dager (en dag med grilling), t-skjorte, og et meget godt sportslig opplegg med gode trenere.

Påmelding skjer herTreningsavgift høsten 2016

Postet av Njård - Håndball den 31. Mai 2016

Treningsavgiften betales to ganger i året. Det er to semestre, høstsemester som gjelder fra august til desember og vårsemester som gjelder fra desember til juni. Forfall for betalingen av treningsavgiften er hhv 1. september og 10. januar. Før disse datoen vil man oppnå rabattert pris. Dette gjelder for alle som allerede er registrerte medlemmer. For mer info, se lagsidene i menyen "våre lag".Best på sand!

Postet av Njård - Håndball den 7. Apr 2016

Vi er best på sand og best i alt.... bla bla bla


Her er en liten filmsnutt fra helgens turnering