Takk til G2000

Postet av Njård - Håndball den 19. Aug 2019


I sommer avsluttet Njårds eldste guttelag epoken som eget aldersbestemt lag. De har gått gradene fra minihåndball til G18. I stedet for deltakelse i G18-serien valgte de forrige sesong å stille lag i 5. divisjon og det endte med opprykk og 4. plass i serien, a poeng med 3. plass og kun 3 poeng bak tabelltopp. Bemerkes også at gutta scoret 617 mål, klart flest i divisjonen!


Njård G2000 startet opp i 2008 og har holdt i gang siden da med mange av de samme gutta i stallen. I 2014 ble en flott gjeng fra BMILs guttelag innfusjonert. Med godt samhold, morsom håndball og en god sosial profil har de for første gang på lenge sørget for at Njård har kunnet stille lag i 18-årsklssen. De har deltatt på Granollerscup i Barcelona flere ganger. Fra og med høsten 2016 trente de noe sammen med Njårds herrelag og mange av dem har akslet Njård-drakten også i 3. divisjon. Flere av gutta har også gjort en god innsats som trenere på yngre lag


Njård retter en stor takk til Snorre Mossing og Roger Røssgård som på frivillig og ulønnet basis har gjort en fantastisk innsats som trenere og lykkes med å få frem denne flotte gjengen! Takk også til oppmann Ingvild Apold for årelang innsats og til foreldregruppa som har fulgt dem opp.


Takk for innsatsen gutter og håper å se flest mulig i Njård-drakten i nær eller litt fjernere fremtid!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.