Njård J13 med strålende innsats i Temaserien

Postet av Njård - Håndball den 22. Nov 2019

Njård J13 med strålende innsats i Temaserien  

I helgen den 19. oktober i STIL-Arena spilte Njård J13 sesongens første temaserie. Temaserien er en litt annerledes turnering der lagene spiller etter et bestemt tema og det gis poeng etter hvordan de leverer på dette temaet. Temaet for den første turneringen i nivå 1 var plasskifte og pådragsspill mot 6:0 forsvar. Njård ble plukket ut blant de 5 beste lagene, og var faktisk topp tre.  

- Vi synes det er veldig moro med temaserie, siden vi da får sjansen til å fokusere på ting i håndballspillet vi vet er viktig, samtidig som vi spiller med litt lave skuldre,, sier Julia Kloster-Jensen, en av spillerne på Njård J13. - Det er også veldig gøy å møte andre lag enn de vi treffer i serien, og det veldig hyggelig å treffe jenter fra de andre lagene, avslutter Julia.  

Njård spilte fire kamper mot Vestby, Bygdø Monolitten, Rolvsøy og Eidsvoll IF som alle ble vunnet på temapoeng. Den morsomste kampen var trolig den siste mot Eidsvoll der Njård rullet i alle posisjoner og havnet bak 19-4 på poeng (alle poengene kom da fra målvaktsredninger) før jentene fikk orden på sakene og snudde til poengseier 24-20 i en imponerende snuoperasjon.  

I forkant av temaserien avholdt jentene en workshop hjemme i Njårdhallen der de var utøverapparat mens en rekke trenere fra klubber i temaserien deltok og både lærte jentene nye ting og fikk erfaring selv. I desember har Njård planlagt en ny workshop i temaet kontringsspill. 

Skjetten ble kåret til vinner av Temaserien for J13 Nivå 1 – gratulerer!  

Les mer på Håndballforbundets regionale sider: https://www.handball.no/regioner/region-ost/kampaktivitet/ungdomshandball/temaserien/nyheter-temaserien/sesongens-forste-temaserierunde/  

Av Skrivepanelet Njård J2006


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.