Gull til J12 og sølv til J13 i Haslum Cup, som gikk av stabelen helgen 25-27 august.

Postet av Njård - Håndball den 28. Aug 2017

Det var en skikkelig lagseier da Njård i helgen vant 12-årsklassen i Haslum Cup ved å slå Vålerenga 9-8 i finalen. Det samme var tilfellet i kvartfinalen mot årets vinner av Storhamar Cup, Rælingen. I denne kampen, som ble vunnet 9-6, tegnet hele ni av jentene våre seg på scoringslisten!

Helgens Haslum Cup ble avsluttet med seier for Njårds 12-åringer etter en lang helg med mange kamper. Flere gode lag ble beseiret, og jentene viste stor lagmoral gjennom hele helgen. Dette var jentenes første finaleseier etter at de forlot barnehåndballen i sommer, og dermed har lov til å spille sluttspillkamper.

Njårds jenter 13 deltok med ett lag med  15 jenter i troppen under trener Vilde Moes kyndige lagledelse. Etter å ha vunnet de 2 første kampene var det duket for ren gruppefinale mot Høybråten/Stovner.  Njård-jentene storspilte og vant hele 15-5, og gikk dermed videre til sluttspillet.

Søndag var det finalespill - og både Asker, Eidsvold IF og Lørenskog måtte kapitulere mot våre sterke jenter. Laget spilte solid hele veien og tok seg helt frem til finalen. 

I finalen ventet en tøff motstander i Ullkisa - og lagene fulgte hverandre som skygger gjennom 2 x 15 minutter. Etter ordinær tid sto det 11-11 - og Haslum Cup skulle bli avgjort på sudden death. 

Ullkisa fikk den avgjørende scoringen, og sikret seg dermed seieren. Jentene taklet tapet og viste god sportsånd. De gratulerte vinnerne og feiret stolt  2 plassen. 

Foreldregruppen var mer enn ivrige gjennom hele helgen og vi er veldig stolte av, og vi gratulerer så mye - og ønsker laget lykke til i helgen når Sparebank1 Cup arrangeres i Tønsberg. Med den kvaliteten, iveren og samspillet laget viser er alt mulig! 


Njård jenter 12 år
Njård jenter 13 årKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.