Suksess for J15 i PW!

Postet av Njård - Håndball den 19. Apr 2022

Første helgen i påskeuka var vårt J2006 med i Petter Wessel Cup i Larvik, i turneringen som anses som NM for yngre lag.

Jentene dro ned med 17 jenter som bodde på Berg Skole utenfor Larvik og koste seg en helg sammen.
I gruppespillet startet lørdagen med tap for fjorårets semifinalist Sinsen-Refstad, før Oppegård ble satt på plass i en særdeles god angrepsskamp. Deretter ventet Vear/Tønsberg Turn som hadde dominert sin serie før jul. Vear tok føringen og ledet på et tidspunkt med fire, før jentene fra Njård kjempet seg tilbake og snudde kampen i andre omgang og vant med fire.
På søndag stod Halsen for tur i 1/16-finale, og etter en tøff start snudde jentene kampen og vant 12-9. Lagets 3:2:1 forsvar begynte å sitte godt og det var vrient å score på Njårdjentene. I 1/8-finalen ventet Kristiansand som hadde sust gjennom gruppespillet med imponerende spill og målscore. Njård-jentene tok føringen og ledet 3-0 etter drøye to-minutter og til tross for at ledelsen på et punkt kun var et mål så endte kampen med seier 11-8.
I kvartfinalen stod så Klæbu fra Trondheim på motsatt banehalvdel, og også her spilte Njård godt bakover og med variert angrepsspill der målene kom fra alle plasser, og det sikret seier 13-11. I semifinalen ventet Haslum og hvilken thriller det ble! Haslum tok ledelsen 3-1 før Njård hentet inn forspranget og ledet med et til pause. Etter pause lukket Haslums landslagsmålvakt buret og det samme gjorde Kristina hos Njård. Njårdjentene skapte sjanser med ballen ville ikke inn i målet og vi tapte 10-9 etter en god kamp fra begge lag.
Dermed har jentene på Njård J2006 vist at de kan spille sitt spill med sukess også på PW-scenen. Klubben gratulerer med strålende innsats!