Prøvegruppe for sykling

Postet av Njård den 6. Sep 2019

Er du født i 2010 eller 2011 og liker å sykle? Da bør du bli med på sykkeltrening med Njård. Tirsdag 10. og 17. september blir det sykkeltrening for både jenter og gutter født i 2010 og 2011.

Hvor: Oppmøte blir ved Njårdhallen kl 1700. Treningen er todelt: først en runde i samlet flokk, der vi bruker mesteparten av Husebyskogen. Deretter «fri» sykling i en rundløype som sentrerer rundt parken ved gardeleiren.

Varighet: 60–75 min.  

Mål med treningen: Først og fremst å la barn få utløp for sykkelglede. Terrenget i Husebyskogen er variert, slik at de også vil lære seg grunnleggende teknikk, samtidig som de vil bli vant til å sykle i gruppe. I rundløypen vil det kanskje bli noen hindre og mer spesifikke tekniske utfordringer.

 

Hva trenger jeg for å begynne?

•             Sykkel med gir og bremser som fungerer

•             Hjelm som sitter godt på hodet

•             Klær som tåler å bli møkkete, og som ikke er unødvendig vide

 

Meld deg på ved å sende epost til agdokk@gmail.com.  Oppgi navn og alder. Er det noe dere lurer på, er det bare å spørre.

Disse to treningene er altså en prøveordning for å teste interesse og gjennomføring. Vi får se hva vi gjør etter høstferien – da begynner jo langrennstrening, og det blir mørkere. Planen er uansett å få dette inn i mer faste og formelle former fra våren av hvis det er tilstrekkelig interesse og ikke for krevende å gjennomføre.

 VIKTIG:

Det er ikke krav om å melde seg inn i Njård per nå. Derfor er dette tilbudet også gratis i høst. Det betyr imidlertid også at man ikke er dekket av barneidrettsforsikring – med mindre man allerede er medlem av idrettslaget. 

 Om treneren: Jeg heter Åsmund Gram Dokka, er snart 41 år, bor på Skøyen og er over gjennomsnittet glad i å sykle. Ideen til sykkelgruppe har kommet gradvis mens jeg har lett etter organiserte sykkelmuligheter for sønnen min Oscar (8) de siste årene. Det er langt til både Heming og Rye (Sognsvann) og i tillegg enda en klubb å melde seg inn i. Derfor tenkte jeg at det kanskje er like greit å gjøre det selv i nærområdet. Målet er at barna skal ha det gøy på sykkelen og få passe greit å gjøre det selv i nærområdet. Målet er at barna skal ha det gøy på sykkelen og få passe utfordringer til sitt nivå. I så måte blir jeg vel så mye en tilrettelegger som trener.Davis Cup 13.-14. september Njård

Postet av Njård den 4. Sep 2019

Program:

Fredag kl 12

Singles 1 

Durasovic, Viktor vs Metreveli, Aleksandre

Singles 2 

Ruud, Casper vs Tsivadze, George


Lørdag kl 11

Doubles:  

Durasovic, Victor/Ruud, Casper vs Bakshi, Aleksandre,/Metreveli, Aleksandre

Singles 3

Ruud, Casper vs Bakshi, Aleksandre

Singles 4

Durasovic, Victor vs Tsivadze, GeorgeBilletter/inngang:

Forhåndssalget av billetter er nå i gang. 

Pris: 

Voksen pr. dag: kr. 300,-

Barn pr. dag: 100,-

(Begrenset med plasser på tribunen)

VIPPS

Sikre deg en plass i dag ved å gå inn på 

NTF sin Vipps. 

Velg først: "kjøp og betal" 115879


PARKERING

GRATIS parkering ved Njårdhallen både fredag og lørdag. 

Vi gjør oppmerksom på at det er parkering forbudt langs hele veien oppe ved utebanene.

T-Bane

Bane 2 - avstigning Makrellbekken 

 
Tilbake til håndballen

Postet av Njård den 16. Aug 2019

Jeg har spilt håndball siden jeg var 7 år  i Njård. Hadde et ti års avbrekk fra 2003 til 2013. Men før det hadde jeg en snarvisitt på det Amerikanske håndballandslaget i 1998/99. Det var veldig gøy, lærerikt og ikke minst en super erfaring. Jeg valgte å ikke fortsette fordi det livet appellerte ikke for meg, og reiste tilbake til Norge og et oppløst Njård lag. Så jeg begynte å spille på Ullern i 4 år ca.

 Etter avbrekket (2003-13) begynte jeg å spille avdanket bedriftshåndball. For som de fleste håndballspillere vet; en gang håndballspiller, alltid håndballspiller. Så ble jeg syk 2015, og fikk et nytt avbrekk fra håndball. I mens jeg var syk har jeg hatt mye rehabiliteringstrening, mye på apparater og diverse øvelser. Noe jeg syns er dørgende kjedelig. Men så i siste halvdel av 2018 begynte jeg å føle meg mye bedre, så bra at jeg etter flere måneder av tvil om jeg kunne, til slutt bestemte meg for at shitt au, la gå. Jeg kaster meg ut i det. I mars i år fant jeg tilbake til mitt Njård og et lavterskel 5.- og 6.- divisjons-lag. Jeg trives så godt. 

Så nå til bildet. I dag ryddet jeg i gamle treningsklær (fordi jeg må vaske klær og så fant jeg denne t-skjorten. En fin påminnelse på at det faktisk er 20 år og 3 måneder siden jeg fikk denne t-skjorten, og at jeg faktisk er litt stolt, selvom håndball er nisjesport i USA. Men det må sies at mitt lag bestod av landslagspillere fra USAs volley-, basketball-, vannpolo-lag og friidrettsutøvere. Så kan ikke nekte for at en gang var jeg veldig topptrent... nå er det pensjonist-målet.

Annikken Vear

Tennis Njårdhallen lørdag 10. og søndag 11. august

Postet av Njård den 9. Aug 2019

Da det er meldt regn i helgen åpner vi Njårdhallen for booking lørdag 10. og søndag 11. august før vi går over til normal drift mandag 19. august.


For å booke baner i Njårdhallen benyttes denne linken: https://www.sportyapp.com/bookingDavis Cup

Postet av Njård den 28. Jun 2019

DAVIS CUP

Det var med stor glede - stolthet og spenning - vi mottok beskjeden at vi i Njård Tennis skal arrangere

Davis Cup.

Dette er et stort arrangement og vil bety mye for klubben og medlemmene våre. Vi ser frem til spennende kamper og god stemning.

Vi i Njård vil gjøre vårt beste for at alle skal få en fin tennisopplevelse under Davis Cup!  

 

Mer informasjon kommer.Levert av IdrettenOnline