Seriespill høsten 2018

Postet av Njård - Gutter 2008 den 16. Aug 2018

Hei, Håper sommeren har vært bra.  Håndballen begynner igjen når skolen starter og vi har fått følgende treningstid:

Onsdag 17:00 til18:00 i Njårdhallen og fredag 16:00 til 17:30 i Hovseterhallen. 

Første trening blir onsdag 22. august. I år skal vi spille ordinært seriespill. Våre gutter har nå forlatt minihåndballen og det er storbanespill som gjelder. Det er spill på full håndballbane, 5 utespillere pluss keeper og med nedsenket tverrligger. Vi har meldt på 3 lag i serien så det blir anledning til mye spilling! Vi sender ut mer informasjon når terminlista er klar. For å kunne trene og spille kamper må man være medlem i Njård (medlemsskap for hele 2018) samt løse treningsavgift for høsten 2018. 

Spond: Kommer til å bli benyttet som informasjonskanal. Her vil det komme invitasjon til kamper. Alle faste spillere er blitt invitert her, men hvis det er noen som mangler gi meg beskjed så skal de blir lagt til gruppen. Anbefaler å laste ned appen! Den er lett å benytte. 

Ta kontakt ved spørsmål. Gleder meg til å se gutta igjen når vi starter opp. 

 /Jan 95002755

Minirunder og seriespill våren 2018

Postet av Njård - Gutter 2008 den 10. Jan 2018

I 2018 vil vi fortsette med spill på stor bane for våre 2 lag samt ha 4 lag på småbanespill (minirunder). Vi ønsker at man skal spille mest mulig når man er med og derfor vil vi begrense oss til 9 spillere per lag på storbane og 6 spillere per lag på minirunde (24 spillere totalt per minirunde). Våre lag på storbane er splittet på forskjellige helger (se kalender under) i vårsesongen. Mest sannsynlig vil de som ønsker å spille storbane få spille på en av de gule datoene, en av de grønne datoene og en av de blå datoene. Påmelding til  seriespill på stor bane og minirunder gjøres på følgende link: http://doodle.com/poll/e3g5uyv... hvor man kan vise tilgjengelighet på datoene. Deretter vil jeg forsøke å sette sammen lag slik at alle skal få spille like mye på de arenaene de ønsker i løpet av vårsesongen. Merk at selv om setter seg opp på alt vil man ikke kunne forvente å delta på alle kamper. Basert på erfaringene før jul er det ganske mange som vil spille enten storbane, minirunde eller begge deler.

 

Utkast kalender vår 2018 er som følger:

 

Søndag 7. januar: 1 lag storbane Kjelsåshallen

Søndag 14. januar: 1 lag storbane Njårdhallen

Lørdag 20 januar. Minirunde 4 lag. Njårdhallen 2 lag (formiddag) og Gjønneshallen 2 lag (1 lag formiddag og 1 lag ettermiddag)

Søndag 4. februar: 1 lag storbane Njårdhallen

Søndag 11. februar: 1 lag storbane Vollen idrettshall

Lørdag 10. mars: Minirunde 4 lag (vi ber forbundet om å få spille på lørdag) Sted ikke avklart

Søndag 11. mars: 1 lag storbane Oppsal Arena

Søndag 18. mars: 1 lag storbane Nordstrand

Søndag 22. april: Minirunde 4 lag (vi ber forbundet om å få spille på søndag) Sted ikke avklart


/Jan