NJÅRD HÅNDBALL SØKER EN TRENER TIL VÅRT TRENERTEAM RUNDT JUNIORLAGENE VÅRE FRA SESONGEN 2023/24

Postet av Njård - Håndball den 16. Mai 2023

Sportsklubben Njård er en fleridrettsklubb i Oslo. Våre idretter er Håndball, Turn, Tennis, Langrenn, Alpint, Fekting og Rytmisk Gymnastikk. Vårt anlegg Njårdhallen er sentralt ved Makrellbekken t-bane stasjon, og våre typiske medlemsområder er Smestad, Holmen, Røa, Holmenkollen, Montebello og Hovseter. Njård har 20 ansatte i fulltidsstillinger, ca. 120 medarbeidere i deltidsstillinger og ca. 4000 medlemmer. Njård styres etter visjonen «Sammen blir vi best».
 
NJÅRD HÅNDBALL SØKER EN TRENER TIL VÅRT TRENERTEAM RUNDT JUNIORLAGENE VÅRE FRA SESONGEN 2023/24. 
 
 Njårds juniorgruppe består idag av 26 jenter født i 2005 og 2006. Jentene har trent og spilt sammen hele denne sesongen og gruppen kjenner hverandre godt og miljøet er svært god. 

Laget er meldt på med to juniorlag (nivå 1 og 2), Lerøyserien, NM20 og regionscup i tillegg til at klubben har meldt på 3 damelag. Vi har også 16 jenter født i 2007 der noen har ønske og behov for hospitering og spill på juniorlag. 

Njård var primærklubb når Aker ble stiftet og tok over Njårds 1. divisjonslag, og disse to kullene som nå danner en ren junioravdeling er fortsettelsen på en oppbygging av Njård med fokus på å utvikle egne jenter. 

Dagens trenerteam består av Tora Tande Elton (målvaktstrener), Else Marthe Sørlie Lybekk (ressurstrener), Trond Georg Andersen (fysisk trener) og Lars Thorstensen (hovedansvarlig), alle disse har også vært med i årets sesong. Vårt yngste medlem av trenerstaben (student på NIH) går nå videre for å ha hovedansvar for et 08/09 lag.

Vi søker en person som vil være med i et trenerteam der du er en av to trenere med fokus på det som skjer håndballmessig i hallen fra uke til uke. Du vil jobbe tett med Lars Thorstensen og din bakgrunn og ønske om ansvar avgjør din endelige rolle. Vi har ikke bestemt en spesifikk kravprofil for denne stillingen siden det i stor grad bestemmes av person og vi har god erfaring med å ta hensyn til folks styrker og ønsker. 

Jobben har også en mulighet til å kombineres med en rolle som assistent-trener for Njårds damelag i 3. divisjon. Det legges opp til at juniorjentene skal kunne trene mer med damelaget og spille seniorlag også, slik mange har gjort denne sesongen. Mulighet for utvidet stilling diskuteres i samtale.

Som trener for Juniorgruppen vil du jobbe med: 
     •    Planlegge og gjennomføre treninger
     •    Utvikle laget og enkeltspillere
     •    Følge laget i kamper

Vi ser etter deg som:

     •    Vil utvikle en spennende gruppe spillere
     •    Vil være med å forme et lag som enn så lenge har jobbet veldig mye med teknisk utvikling og som nå skal inn i områder som omtales i NHFs utviklingstrapp
     •   Som har lyst å påvirke og utvikle andre og deg selv
 
Når du jobber i Njård så forventes det at du:
 Trives svært godt med lagarbeid.
 Våger å by på deg selv og din personlighet.
 Forstår hvordan ris og ros porsjoneres.
 Vet at latter, glede og sprø påfunn skal være med, også når man driver seriøs idrett.
 Er 100% pålitelig.
 
What's in it for you? 
     •    Utvikle en spennende treningsgruppe og utvikle deg som trener i et godt team
     •    Lønn etter avtale
     •    Trenersamlinger og trenerkurs
     •    God faglig støtte fra trenerteam og sportslig leder
     •    Hyggelige og meget erfarne trenere i klubben
     •    Njårdhallen ligger ved Makrellbekken T-bane stasjon med kort avstand til Oslo Sentrum
 

Søknader behandles løpende. 


 Kontakt: Lars Thorstensen mobil: 92821704
  e-post:lars.thorstensen@gmail.com

   


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.