Klubbkolleksjon

Brukerveiledning til app for Njård håndballs klubbkolleksjon hos Intersport

Nedlastning av app:
Gå til til "app-butikk" (eks. App Store) og søk opp Intersport. Appen du skal laste ned er blå og hvit (øverst i bildet under)

Oppsett av bruker:
Når appen er lastet ned, åpne appen. Følg stegene ved å legge inn telefonnummer og bekreft dette med kode du får tilsendt på sms.  

Du vil deretter få noen valg om tilpasninger av informasjon/push-varsler fra Intersport. Velg det som passer deg.
Når du kommer inn i appen, går du til din profil, helt nederst til høyre. Litt over midten på siden finner du "Klubbtilknytning". Velg denne og deretter Njård Håndball. Du vil bli bedt om en klubbkode for klubbens medlemmer. Her velger du : NJARD2020

Når du har valgt Njård og lagt inn kode går du ut til hovedsiden av appen (Hjem-knapp nede til venstre). Der etter "sviper" du nedover fra forsiden for å "oppdatere" forsidebildet. Du vil se et oppdateringsikon øverst på siden (alternativet er å lukke og åpne appen). Deretter dukker Njårds logo opp på din forside, og du kan trykke på enten logo eller lenke under logo for å komme inn i vår handleside. Der ser du våre produkter og du kan handle "i vei".

Nyttig å vite før du handler:
Denne appen er ny fra Intersport og de jobber med å forbedre funksjonaliteten. Blant annet er det ikke, pr. dags dato, mulig å få bestilt utstyr med navn trykket på ryggen. Dette må gjøres i butikk. Alle overdeler leveres med logo foran og bak. Bag leveres med en logo. Overdeler og bukse kan leveres med initialer trykket, opp til 3 stk. Vær oppmerksom på at det ved hjemsending påløper et gebyr.
Ellers kan vi informere om at
• Alle våre produkter er ferdig rabattert med Njårds 25% rabatt.
• Enn så lenge er trykk av logo inkludert i prisen oppgitt i app.
• Kolleksjonen har størrelser i barn/junior, dame og herre. Trenings-T for dame kommer snart.
• Flere produkter utenfor vår kolleksjon kan også handles i app men vi har sett utfordringer med å få "rabatt" på disse enn så lenge.

   Sokker


 

     Sokker             Bag                                Spillerdrakt - Borte