Takk for innsatsen, Jens Aslak!

Postet av Njård - Håndball den 11. Jun 2020

Takk for innsatsen, Jens Aslak!


Njårds Cupmester og mangeårige trener og oppmann for J2004, har hatt sin siste trening i blått. Jens Aslak har fulgt J2004-jentene en rekke år der hans datter, Iben, frem til nå har spilt. 

 

Det er enklere å forklare hva Jens Aslak IKKE har gjort i Njård, enn det han har gjort. De aller fleste vil nok kjenne igjen den glade karen, som med stor iver og entusiasme, deler ut "handicap-utstyr" i Njårds internturnering, en turnering han både har arrangert og satt sitt tydelige preg på de siste årene. Men han har i tillegg møtt opp på det som er av treninger, kamper, dugnader og møter for laget sitt i alle disse årene – og alltid med et smil. I tillegg har han bidratt sterkt til å gjøre "Flint Tønsberg-Cup" til en klubbturnering for Njård, med felles grilling og egen skole (for klubben).

 

"Det er lett å samarbeid med Jens Aslak, fordi han er en pragmatisk fyr. Han finner gode løsninger og legger ned stor innsats. Han er villig til å høre på forslag, men ikke redd for å komme med forbedringer. Jeg tror jeg aldri har sett han sur noen gang. Jeg har inntrykk av at Jens Aslak blir glad når han går inn i Njårdhallen fordi han smiler alltid når han kommer inn. Det er nok det folk kommer til å savne mest, smilet og positiviteten, sier Anders Dolve, styreleder i Njård Håndball"

 

Vi spurte Jens Aslak om noen gode historier fra hans tid i Njård. Den første er det nok flere som husker. I en internturnering for noen år siden måtte han jage en hest av banen for å kunne fullføre en kamp. Hesten, utfylt av Lars (trener J2006) var ikke så enkel å ha med å gjøre. Derimot var den til stor glede for alle barna på og utenfor banen. Den andre ble bevitnet av færre, dessverre. Og det har sin naturlige årsak. På cup med J2004 var det plutselig litt for få spillere å velge mellom. J2004 manglet keeper og Jens Aslak spurte dommern om det var noen måte å "få til kampen på likevel". Dommern foreslo at Jens Aslak kunne stå i mål, og da alle var enige i at det var en god ide, gikk det slik. Utfallet av kampen og redningsprosenten sier historien ingenting om, men de som var der må ha fått seg "unik" håndballopplevelse.

 

Vi håper å se deg i hallen ved en senere anledning. Igjen, takk for flott innsats igjennom mange år.

 

Digitale klemmer fra oss i Njård håndball
0 Kommentar

Njård Håndball ser etter en engasjert trener til vårt juniorlag J17-20 år for sesongen 20/21.

Postet av Njård - Håndball den 10. Jun 2020

Njård Håndball ser etter en engasjert trener til vårt juniorlag J17-20 år for sesongen 20/21.

Litt om laget du skal trene:
Laget består av spillere i hovedsak født 03/04. Det er en fin og sammensveiset gruppe der det sosiale og håndball har likt fokus. Gruppa har erfarne jenter med ønsker om å utvikle seg som håndballspillere på forskjellige områder. I tillegg til å spille juniorserie, vil flere av jentene også få prøve seg på Njårds damelag. Laget er støttet av mange engasjerte foreldre.

Litt om deg:
Du er engasjert og synes håndball er gøy. Du har enten relevant spillererfaring eller trenererfaring fra breddehåndball. Som trener ønsker du å både utvikle individuelle ferdigheter og kollektivt lagspill på en måte som gjør at spillerene blir motiverte til å dra på trening og spille kamper, både denne sesongen og fremover. Du har dessuten tid til å bruke noen dager i uka til trening og kan stille opp som lagleder til helgekamper.

What's in it for you?

  • Jobben er lønnet etter avtale med klubb
  • Gode muligheter for å få delta på trenerkurs
  • Trening i Njårdhallen, med enkelt tilgang til kollektivt/parkering
  • Muligheter for faglig støtte fra klubben sportslige leder
  • Hyggelig og erfarne trenere i klubben man kan samarbeide med

Er dette din neste trenerutfordring? Da må du slå på tråden til oss for å høre litt mer.

Kontakt Njård Håndball:

Andreas Vinknes mobil: 95 97 29 71. e-post: handball@njaard.no

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline