Andreas har blitt pappa!

Postet av Njård - Håndball den 26. Mai 2020

På vegne av klubben sender vi gratulasjoner og varme tanker til Andreas og hans samboer, Marit, som ble foreldre for første gang i natt. De ble foreldre til en gutt. Alt står bra til med den nybakte familien.

 

Pr sms rapporterer Andreas om en fødsels som strakk litt ut i tid. Til gjengjeld synes både mor og far at gutten ble født med sterke armer og bein, lovende utgangspunkt for idrett. Andreas er, som de fleste vet, mangeårig håndballspiller selv, mens samboern hans har drevet med volleyball. Så får vi se hva det blir på Vinknes Jr – håndball og volleyball er jo helt klart noe man kan kombinere.

 

For ordens skyld minner vi om at Andreas, i tillegg til å ha 2 uker fødselspermisjon, kommer til å ta ut ferie etter dette. I en periode fremover betyr dette at henvendelser som vanligvis ville bli rettet til han nå må rettes til administrasjonen eller styret i håndballen.

 

På vegne av håndballen og Njård,

Anders


0 Kommentar

Håndballskoler sommeren 2020

Postet av Njård - Håndball den 20. Mai 2020

Håndballskoler sommeren 2020

Håndball-sommeren blir litt annerledes i 2020. Håndballskolen uke 26 blir dessverre avlyst. Nåværende retningslinjer for smittevern gjør at vi ikke får gjennomført denne på en tilstrekkelig god måte.

Vi håper på en fortsatt oppmykning av disse retningslinjene slik at vi kan få gjennomført håndballskole før "vanlig skole" begynner. Håndballskolen i uke 33 har alltid vært veldig populær blant Njård-spillerne, og vi håper å få flere i aktivitet ved å gjennomføre håndballskole også uke 32. Begge disse håndballskolene er nå lagt ut for påmelding.

Det er naturligvis noe usikkerhet knyttet til gjennomføringen av disse håndballskolene. Vi planlegger med å gjennomføre disse som planlagt, men er også klare til å tilpasse gjennomføringen dersom myndighetenes restriksjoner tilsier det. Vi er klare for å gjennomføre håndballskole både med og uten "kontakt" samt med og uten matservering.

 Dersom vi ikke får gjennomført håndballskolen vil alle påmeldte få refundert deltageravgiften. Dersom deler av tilbudet faller bort, vil alle påmeldte på refundert deler av deltageravgiften. Vi velger dog å tenke positivt – og håper mange Njård-spillere får en fin og håndballfyllt avslutning av sommerferien.

Sees i hallen,

 

Hilsen

Andreas

Sportslig leder


0 Kommentar

Påmelding til Njård sommer Håndball skole, er åpnet

Postet av Njård - Håndball den 19. Mai 2020

Påmelding til Njård sommer Håndball skole, er åpnet.


Gjelder i uke 32 og 33.


Trykk på linken for påmelding og mer info.

https://njard.weborg.no/event/508


https://njard.weborg.no/event/540


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline