All håndball aktivitet holder fortsatt stengt

Postet av Njård - Håndball den 20. Mar 2020

All håndball aktivitet holder fortsatt stengt inntil videre.

Vi følger fortløpende med situasjonen. 

https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører inntil videre.

Ellers i denne tiden, ta godt vare på hverandre!


0 Kommentar

Intervall trening

Postet av Njård - Håndball den 19. Mar 2020

Her er litt intervall forslag man kan gjøre nå.

Njard-banner.jpg


0 Kommentar

Njård håndball avlyser all aktivitet frem til og med uke 12.

Postet av Njård - Håndball den 12. Mar 2020

Njård håndball avlyser all aktivitet frem til og med uke 12.

 

Tidligere i dag avlyste NHF all regional aktivitet ut sesongen, basert på rådene fra Folkehelseinstituttet i forbindelse med koronavirusets spredning. Njård sentralt har, med hensyn til aksjonen i NHF og i andre forbund, besluttet å avlyse klubbens aktiviteter til og med uke 12. Som et resultat blir det ikke gjennomført aktiviteter i Njård håndball resten av denne og neste uke.

Avlysning gjelder alle aktiviteter i Njård håndballs regi, uavhengig av sted eller type aktivitet. Dette er et grep i den nasjonale dugnaden for å hindre videre utbredelse av koronaviruset, og vi må alle være med å gjøre vår del.

Dersom du ønsker å holde seg aktiv, til tross for avlyste fellesaktiviteter, er egentrening et godt alternativ. Vi vil legge ut forskjellige treningsopplegg på Njårds hjemmesider som er skreddersydd for håndballspillere.

Vi skal holde dere løpende orientert om situasjonen fremover. Vårt håp er naturligvis at pausen blir kortvarig, men vi må også belage oss på at den kan bli forlenget.

Vi har forståelse for at mange synes dette er dumt. Det synes de fleste som er involvert i Njård håndball. Men vi håper at en innsats nå skal bidra til at vi snart kan finne tilbake til normal aktivitet, under trygge og smittefrie omstendigheter.

Mvh

Styret i Njård håndball


0 Kommentar

Påmelding til Njård sommer Håndball skole, kommer snart!

Postet av Njård - Håndball den 4. Mar 2020

Påmelding til Njård sommer Håndball skole , kommer snart. Gjelder uke 26 og 33. Mandag til fredag. Er for barn mellom 8-12 år!


https://sidelinestrategy.com/wp-content/uploads/precision_handball_logo.png


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline