MINI-Njård

Postet av Njård - Håndball den 1. Jan 2018

Lørdag 13.1. prøver vi å starte opp et nytt tilbud kalt Mini-Njård. Dette blir en gruppe for småbarn fra 3-5 med fokus på lek med og uten ball fra kl 12-13. Ingen påmelding påkrevd og tilbudet vil forsøksvis være gratis. Oppmøte er uforpliktende, man stiller på de lørdagene det passer. Det er fra før mye småbarn i hallen på lørdager, småsøsken osv, men vi vil gjerne ha med flere så hjelp oss med å spre info! Formålet er først og fremst å gi småbarna (og foreldrene) et postivt møte med Njård som klubb og håndball som idrett!Det er dette som er idrettsglede

Postet av Njård - Håndball den 23. Nov 2017

Loppetassen er kjempegøy! Alva, Katja og Leona er i alle fall helt enige.

At ikke et øye var tørt er nok en overdrivelse. Men det var staselig høytid da hundrevis barn paraderte inn i Njårdhallen sist lørdag, og stilte seg opp til nasjonalsangen. Livets første håndballturneringer spilles med entusiasme, tapper innsats - og at noen slår hjul over banen.

Stolte foreldre, yrende barn og ekte håndballglede fylte hallen 18. november. Njård hadde ansvaret for å arrangere bronserunden av Loppetassen, første runde av en turnering i regi av NHF Region Øst. Loppetassen er for 6- og 7-åringer, og spilles over fire helger gjennom vinteren. 

For de fleste barna er dette første eller andre sesong med håndball, mange debuterte derfor i drakt denne helga. De søte små kom fra både Njård, Ullern, Holmen, Bygdøy-Monolitten/BMIL og Kjelsås. 2010-jentene Katja, Alva og Leona fra Njård spilte full runde også i fjor, men er kanskje enda mer entusiastiske når jeg ber dem oppsummere denne gang.

- Vi har verdens beste trener! Kiosken har verdens beste smoothie! Det er veldig morsomt å spille kamp!

Hvert av lagene spilte fire kamper hver. Siden dagen var delt i to puljer, ble det en intens og morsom dag for hvert lag uten for mye venting. Mellom slagene var kiosken et åpenbart høydepunkt. Her var som alltid både pølser, frukt, vafler, boller og kake - men den helt store bestselgeren var nok de nevnte smoothiene. En av de hardtarbeidende foreldrene på første skift brukte timene kontinuerlig over blenderen.

Begeistringen var stor både på og utenfor banen. Heiarop fra tribunen var selvsagt entusiastiske både for heltemodige redninger, myke skudd og spillere som like gjerne slo hjul som løp mot mål. Tålmodige trenere lokker fram gleden ved at barna opplevde mestring på banen og stort fellesskap. Etter avslutningsparaden var det premieutdeling. Nå henger fine medaljer på mange barnerom og barna har fått nye t-skjorter til neste trening.

Loppetassen har tre runder til denne vinteren, sølvrunden i januar, gullrunden i februar og stjernerunden i mars. Njård har plass til flere spillere på 6 og 7 år, det er bare å møte opp på trening og gratis ut året. Leonas oppfordring er klar:

- Bli med, da vel!

Av Martine AurdalSeier til Njård Jenter 12 i Lier-Cup

Postet av Njård - Håndball den 16. Sep 2017

For to uker siden vant Njård J12 Haslum Cup. Nå gjentok de bedriften i Lier Cup. 

Njård stilte med en bred stall - hele 14 jenter var i aksjon gjennom helgen. Fra første match lørdag morgen til finalen søndag kveld kjempet samtlige som løvinner. I den avgjørende kampen ble Haslum slått 5-4 etter heroisk innsats - ikke minst i forsvar. Lagets to keepere, Ella og Ingeborg, stod som vegger i hver sin omgang, og to minutter før slutt satte Kristiane inn vinnermålet fra strek. Men som alltid når Njård J12 spiller, så var det en lagseier. Også foreldrene på tribunen bidro. Heiingen de siste minuttene av finalen må man til heksegryter i Øst-Europa for å finne maken til. Gratulerer til samtlige!Akademiet med pangstart!

Postet av Njård - Håndball den 10. Sep 2017

Tirsdag  5. september startet Håndballakademiet opp i Njårdhallen med spente deltakere fra Njårds J2006 og J2005 lag. Akademiet er et tilbud til barn i alderen 10-12 år, og holdes i regi av Aker Topphåndball. Treningen tirsdag ble ledet av Arve og Vilde, begge med lang fartstid i Njård.

Første trening hadde fokus på kast og mottak, teknikk med ball og skudd. Jentene viste frem gode tekniske kvaliteter og fikk mange øvelser å bryne seg på. Akademiet avholdes på på tirsdager og torsdager i Njårdhallen.Handledag onsdag 30. august på GMax Storo

Postet av Njård - Håndball den 29. Aug 2017

Njård håndball har inngått avtale med Gmax Storo, og på onsdag får alle Njårdmedlemmer veldig god rabatt på Njårds klubbkolleksjon.

Treningsjakke, Treningsbukse og trenings-T-Shirt, inkludert trykk av logo på jakke og trenings-T-shirt, for 800,- (junior)/900,- (senior). Dette er et veldig godt introduksjonstilbud. Våre medlemmer får også 25% rabatt på en rekke andre varer, herunder andre deler av Njård-kolleksjonen, håndballer osv.

Det kommer til å bli folksomt på Gmax på onsdag. Som en ekstra service til våre medlemmer vil vi samarbeide med Gmax slik at dere kan prøve treningspakken, bestille og betale den i butikken, og få den levert ferdig trykket på trening. Treningspakken kan kjøpes uten logo til 769,- (junior)/849,- (senior), men dersom man skal trykke på logo senere, følger Gmax vanlige trykkpriser. 

Husk å laste ned medlemsbevis/app: http://portal.oculosdialog.com/gsport/mcard_multi/?cid=581439577796 og få Njård Håndballs medlemsrabatt på Gmax Storo hele året.
Vel møtt!

30.08.17 G-Max_Storo_flyere_NJÅRD.PDFPowered by: Bloc